- Jak detoxikovat tělo po očkování

29. října 2016 v 0:44 | Lena |  - Zdraví A-Z
Pokud jste pojali rozhodnutí nechat se očkovat (nebo jste neměli na výběr), je na čase detoxikovat organismus. Vakcíny obsahují těžké kovy a další látky, které zatěžují tělo.

Bez ohledu na to, jaký je váš pohled na očkování, každá racionálně uvažující osoba nemůže popřít, že určité složky užívané ve vakcíně mohou být/jsou škodlivé. V podstatě téměř každá složka každé očkovací látky je pro organismus nějakým způsobem toxická. Vakcína je přitom vpravena do těla injekcí, takže se všechny její složky se také mohou dostat do krevního oběhu.

► Pomocné látky a konzervanty ve vakcínách: sacharóza, fruktóza, dextróza, rtuť, draselný fosfát, hliník, hydrogenuhličitan sodný, glutamát sodný, hydroxid hlinitý, benzethoniumchlorid, laktóza, síran draselný, pepton, formaldehyd, síran amonný, fosforečnan hlinitý, ethanol i extrakty ze zvířat. Není divu, že mnoho látek nedokáže opustit tělo bez pomoci.


Jak jej tedy účinně detoxikovat?

Existuje několik vhodných doplňků, které na sebe navazují škodlivé látky, ale účinně mohou pomoci i vhodné potraviny.

Spolu se zdravou stravou jsou nejlepšími ingrediencemi pro odstranění těžkých kovů - chlorella, koriandr, citrusová kůra, spirulina a česnek. Do jídelníčku by jste měli zařadit dostatek čerstvé zeleniny. Dopřejte si každý den saláty s co nejvíce druhů zeleniny, spolu s koriandrem, avokádem a česnekem. Vyhněte se cukru a zpracovaným potravinám.

Podpora imunity
Ve vakcínách jsou přítomny cukry, které mohou potlačovat imunitní systém. Cukry jsou též výživou pro plísně a bakterie. Putují tělem a pomáhají krmit infekce.

Vhodnou podporu imunity zajistí následující doplňky: olej z oregana, echinacea, koptis čínský a vodilka kanadská. Při kombinování těchto doplňků dosáhnete efektivního čištění krve, odstranění toxinů, zabráníte infekcím a pomůžete napravit narušený imunitní systém. Krom toho se doporučuje užívat několik týdnů po očkování B komplex. Pijte dostatek tekutin, zejména vodu.

Velmi nápomocné jsou i limonády vytvořené z brusinek a stévie.
> Recept na brusinkovu limonádu: 1 šálek brusinkové šťávy (ne koncentrát), 3 čerstvé citróny, tekutá stévie, kayenský pepř. Naplňte skleněnou nádobu z 85% přefiltrovanou vodou, vymačkejte do ní citróny a přidejte brusinkovu šťávu. Dle chuti přidejte koncentrát ze stévie a doplňte trochou kayenského pepře (opět dle chuti a snesitelnosti, ale čím více, tím lépe).
Taktéž si dopřejte dostatek pohybu. Tělu prospěje i koupel střídající teplou a studenou vodu.

Kayenský pepř je odrůda mleté červené chilli papričky. Obsahuje účinnou látku kapsaicin a mimo kuchyni má využití i v orientální medicíně, kde je užívána pro mnohé léčebné účely.

Pro vnitřní užití:

  • Trombózy
  • Křečové žíly
  • Omrzliny
  • Podlitiny, hematomy
  • Hadí uštknutí - V tradiční medicíně (Čína) dostávají pacienti po ušktutí hadem 8 neporušených chilli papriček, které po rozžvýkání zapíjejí trochou kozího mléka. Zajímavé je také přikládání rozžvýkaných papriček na postižené místo a připevnění páskou. Lidské sliny bohaté na enzymy spolu s kapsaicinem v čili paprikách společně mají reagovat a neutralizovat hadí jed.
  • Reynaudův syndrom
  • Otrava potravinami - ostré chilli papričky ničí bakterie (Vibrio vulnificus - původce otravy ústřicemi či špatným suši, Escherichia coli, Shigella, Salmonella)
  • Srdeční arytmie (kapsaicin funguje jako přírodní blokátor kalcia)
  • U diabetu - kapsaicin snižuje hladinu krevního cukru (Pozor u lidí, kteří trpí na hypoglykémie! Měli by se vyvarovat užívání chilli papriček).
  • Arterioskleróza
  • Usazování hlenů v plicích - špetka kayenského pepře má uvolňovat hleny
  • Alkoholismus - 2cl rajčatového džusu, 1 čajové lžičky kajenského pepře, 1 čajová lžička citrónové šťávy a 1 čajové lžičky granulovaných mořských řas. Pije se 1 sklenice této "Pravé krvavé Mary" ráno nalačno a 1 odpoledne.

    Zevní užití:
  • Podchlazení - aplikují se rozemleté chilli papričky na plosky nohou
  • Řezné rány - kayenský pepř pomáhá zastavit krvácení
  • Omrzliny - Půl šálku červených papriček se vaří sedm minut v 2,5 litru vody. Poté se přecedí a po dosažení přijatelné teploty se jím omývají postižená místa na kůži.
  • Kapsaicin, zejména při vnitřním užití však nemusí snášet každý
-

Nebezpečné očkování? Názory/zkušenosti lékařky > ♪♫♪




Soupis je informačního charakteru. Před aplikací se vždy poraďte s kvalitním lékařem
www.naturalnews.com




 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Aktuální články

Reklama