- Plastové obaly škodí našemu zdraví - VRAŤTE nám sklo!!!

19. dubna 2013 v 20:43 | Lena |  - Potraviny, výživa

Také se Vám zdá, že papání, které konzumujeme z plastových obalů nějak divně chutná? Mám tím na mysli jogurty, pitivo, mléko, které se kupuje v plastových lahvích a podobně. Jistě, není nic nového, že chuť takovéhoto produktu je jiná, než chuť produktu, který je uchováván například ve skle. Ale čímpak to?

Ano, ano, chemické sloučeniny, ze kterých jsou tyto obaly vyráběny se určitým způsobem uvolňují do potravin, které jsou v nich uchovávány do doby, než se dostanou do našich ctěných pusinek a jsou následně zpracovány v našem trávicím traktu, aby naše tělíčko z vitamínů a minerálů v nich obsažených mělo prospěch a my byli zdraví a plni síly.
Jenže ouha. Ony ty chemické látky, které zároveň s potravinou, kterou s takovou chutí zblajzneme putují do našeho organismu také, a pomalu, ale jistě nám tam působí pěknou paseku. Také nic nového. Ale jak všechen ten proces vlastně probíhá a jak dlouho trvá, než začneme pociťovat nepříznivé projevy?

Nahlédněme tedy pod pokličku tohoto procesu


Obecně se tvrdí, že neškodnost plastových obalů na zdraví živých organismů, v tomto případě člověka a zvířat byla po určitých pozorovacích studiích a zkouškách potvrzena, čili je vše v pořádku, a tyto obaly jsou vyráběny vesele a ve velkém. Jenže jejich užitečnost a neškodnost byla pozorována v příliš krátkých časových intervalech, určených normami. Rozhodujícím pro posouzení přípustnosti plastů v potravinářství se stalo uvolňování jakýchkoliv jejich komponentů do vody a potravin.

Pan Josef Staněk (podklady k níže uvedenému dokumentu jsem obdržela)
popisuje, že v určité době na sobě začal pozorovat oslabování paměti, větší únavnost a neurčité trávicí potíže. Přestože byl vždy plný energie, zvyklý být velmi aktivní a činorodý. Klasické krevní rozbory žádné odchylky od "normy" nezaznamenaly. Avšak při detailnějším probádání jeho zdravotního stavu diagnostickým přístrojem byla nalezena určítá postižení hormonální, nervové soustavy a imunity. V těchto místech bylo nalezeno ovlivnění alergií na "thioglycolic acid", polystyren a polyester.
Jak je možné, že člověk, žijící a stravující se zdravě, který pravidelně konzumuje jogurty, pije pramenitou vodu, jež je mu dovážena v plastových lahvích, má v organismu kyselinu thioglykolovou, která tam nemá co dělat?

Ukázalo se, že tato kyselina je stavebním kamenem PET lahví a všech ostatních hmot, do kterých se plní mléčné výrobky, včetně jogurtů, vody a pod. Voda je totiž element, který má vlastnost přebírat různé vibrace a informace, ano, nic nového. Čili, v logické následnosti, voda, či produkt vodu obsahující, uchovávána/n v umělých hmotách, od látek obsažených v PET lahvích tyto jejich vibrace přebírá. Vibrace pak přecházejí do vnitřního prostředí lidského organizmu, kde vyvolávají stav podobný přítomnosti té které umělé hmoty. Ta je s životem nesourodá a její přítomnost ovlivňuje jemné "elektrostatické" a biochemické pochody v organizmu. Čím jemnější a vyspělejší organizmus, tím větší ovlivnění. Toto působení je zákeřné proto, že je sice slabé, ale zato dlouhodobé. Vibrace (informace) poškozují zejména jemná imunitní, nervová a hormonální zakončení, ve kterých se ukládá.
Pan Staněk se tedy nenechal ovlivnit krátkodobými a tudíž nedostačujícími výsledky "vědeckých" studií a započal se zkoumáním vlastním.

K jakým závěrům došel
Bílé potravinářské PVC obaly (mléko, jogurty, hořčice, saláty) a potravinářské laky v krabicích za 10 let hromadného používání vyvolají v rozhodující mase populace poruchy, vedoucí k těžkým chorobám. PET lahve jsou méně účinné, stejný výsledek se dostaví až za 30 let. Krátký var vibraci umělých hmot mírně oslabí, dlouhý var více. Destilace zruší. Intenzitu přechodu vibrace umělých hmot do vody zesiluje doba skladování a teplota. (Plnění teplých jogurtů a tavených sýrů a jejich zrání v kelímcích, plnění vody do PET lahví pod tlakem při 90 °C.) Přechod také zesiluje chemická aktivita roztoků, tj. kyselost, alkalita. Hygienickým požadavkům ovšem všechny tyto hmoty vyhovují, o tom není pochyb. Pan Staněk okamžitě přestal požívat potraviny uchovávané v plastu. Trvalo mu cca 1 rok, než se jeho organismus uvedl opět do rovnováhy a nevhodné látky byly z jeho těla vyloučeny.
Výrobci si nepochybně pomocí grantů zajistí vědeckou průkaznost o neškodnosti plastových obalů! A navíc ta zákeřnost, působení až po 30 letech a ještě nerovnoměrně. A na nervovou, humorální a imunitní soustavu. Jen lidé s intuicí jsou schopni vytušit úskalí, tedy projdou sítí výběru. A všude se navíc nově zavádí potrubí na vodu z umělých hmot, aby prý vydrželo věčně.

VRAŤTE NÁM SKLO, PRYČ S PLASTY!!!!!!!




- Projev psán mou rukou a myšlenkou je chráněn autorským právem -

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama