- Krocan na pivě :)

12. ledna 2013 v 18:01 | Lena |  - Kuchařka pro muže

Krocan na pivě

Koupíme pětikilového krocana (asi pro šest osob) a basu piva.
K tomu sůl, pepř, olivový olej a proužky špeku.
Krocana poklademe špekem, zavážeme, osolíme, opepříme a potřeme olivovým olejem. Předehřejeme troubu na 200 °C.

.. Nalejeme si sklenku piva a připijeme na úspěch díla.
Poté uložíme krocana na pekáč a vložíme do trouby.
Nalejeme si dva bleskové půllitry a připijeme opět na úspěch díla.
Po dvaceti minutách nastavíme termostat na 250 °C, ať trouba pořádně bručí.
Dáme si další tři lahváče. Po půl hodině ptáka otočíme a nadále bedlivě hlídáme.

Občas se chopíme fla...šky ppivase a nalejem si do řepy. Po další bůlhodince se uopatrně vydáme k lince a krocanou prodočíme. Přidom dáuáme bacha, abyzme se neupálili uo ty poblbaný dvéře vod trouby.

Si dalších pěét nebo zedm lauhváčůů a pak a tak. Kurňacana pečem další dři hodinkýý (ale je to vcelku fuk) a každých deset minuddem čúrat. Je-li to aáspoň drožku možný, dolezem ke sforákuaúytáhnem troubu z grozana.

Dofřejem si ježdě jedoóo loka a znoúua se pokuzíme tu mrchu dostad uen.
Zúédnem tóo prokladýo ffóógla z éé zeměéaprrrrrrrrdnemho na boddnos. Dáúuúáme uéélkýho majzla na uk! louznutí na zamaštťěnýým liinoúlluélu. Néllsze-li tomu zabránid, szskuszszsimesze zsznoúúa póószszsdááuitna nohýýýáááaúú uonojetostejnějedno !!!!!!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama